Web i logo dizajn

Web i logo dizajn

Specijalizovali smo se u dizajnu i izradi poslovnih Internet prezentacija. Sa ciljem izrade dobrih i kvalitetnih Internet stranica, pridržavamo se sledećih pravila:
-brzina učitavanja
-razumna upotreba grafičkih elemenata
-optimizacija web stranica za različite operativne sisteme i sve web čitače-ujednačen raspored i vizualni dizajn
-pravimo web stranice dizajnirane u skladu sa vizualnim identitetom firme ili proizvoda

Logo i baner dizajn

Kreirajte logo koji će vas isticati medju konkurentima.Kreiranje logotipa je jedna od prvih stvari na koje treba misliti ako započinjete posao ili želite da ga unapredite.
Logo Vaše firme je idejno rešenje koje treba da izaziva logičku ideju o poslovanju kojim se firma bavi ili da ima neku drugu logičku korelaciju sa firmom koju predstavlja. Na isti način slogan Vaše firme treba da odražava stav firme ili da bude slika poslovne politike i misije firme.
Uz dobro osmišljen logo i slogan stvara se jasna slika preduzeća u javnosti. Klijenti od samog početka stvaraju ubedjenje o ozbiljnosti firme.

SEO optimizacija

Radimo takodje i SEO optimizaciju veb sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization).To je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo.
Optimizovanje veb sajta prvenstveno obuhvata menjanje sadržaja i HTML kodiranje koje će dovesti do poboljšanja rangiranja vezano za specifične ključne reči, i da ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja vašeg veb sajta od strane pretraživača.