Cenovnik

Servis računara

Cenovnik

Cenovnik usluga ITMBeograd

 

Pozovite nas i dogovorite izlazak na teren pa ćemo znati koji je kvar na računaru i cenu popravkei time izbegnite nošenje računara u servis, i dodatne troškoveDolazak i konstatacija kvara( eventualna brza popravka ) Cilj je da se pronađe kvar, i da se otkloni.Sa sobom nosimo sve delove računara, koje testiramo kod vas. .Ovdje spadaju zamena napajanja, grafičke kartice, cd/dvd playera, i drugih fizičkih komponenti računara.Takodje u ovu uslugu spadaju i brze softverske popravke - 3000 rsd.Instalacija,reistalacija sistema ( Windows ili Linux Mint ) Kompletna instalacija operativnog sistema, sa svim programima.Nema više problema koji su vas nervirali. - 3500 rsd ( u cenu je uračunat i dolazak ) Napomena : Zbog prestanka podrske starijim lap-top  i desk top racunarima  od strane Mikrosofta a koji zahtevaju Windows 7 ( racunari su suvise slabi za Windows 10 ) moguca je korekcija cene instalacije sistema ( problemi sa drajverima.... )
Nadogradnja starog ili sklapanje novog računara
Uz dogovor pronalazimo delove po najpovoljnijim cenama. Sklapamo računar, instaliramo sistem i programe i isporučujemo ga na željenu adresu. - 8000 rsd ( u cenu je uračunata i isporuka )
Čišćenje računara od virusa - detalji -  od 3500 rsd ( u cenu je uračunat i dolazak )
Umrežavanje računara - detalji - od 3500 rsd ( u cenu je uračunat i dolazak ali ne i eventualno potrebni delovi ili kablovi )
Spašavanje podataka - detalji - od 3500 rsd ( u zavisnosti od količine )
IIzrada Web sajta ili prezentacije - SEO optimizacija - detalji - po dogovoru